Kerstrepertoire

Een update over de afgelopen maanden en de komende maanden. Wij hebben ons repertoire flink uitgebreid en zijn op dit moment voornamelijk bezig met de mooiste tijd van het jaar, kerst! De kerstoptredens stromen binnen.

 


 

Afgelopen maand hebben we een onwijs gezellig tuinfeest gehad dat in het teken stond van een 25-jarig huwelijk. Ook zijn we langs geweest bij Huisje James, een prachtige sfeervolle locatie. Afgelopen zondag (13 november) stonden wij in de Vroolijke Frans, dé kroeg en eetgelegenheid van Brummen. 

Wat was ons publiek meelevend en dankbaar. Ze hebben ons zelfs ondersteund in sommige nummers door enthousiast mee te zingen. Een mooi moment was het nummer Hallelujah, te bewonderen en te bekijken bij Video's.

 

Voor de komende maand maken wij ons op voor de kerstperiode. Check onze agenda om te kijken waar wij spelen.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg FADE op Facebook en  Instagram

Alle laatste updates over FADE kunt u vinden op Facebook en Instagram 

Music Studio JHH, Odinkerf 32, 6961 MA,

Eerbeek, tel: (06) 234 210 45 (Fanuel)

of (06) 380 260 73 (Denise)