Writing's On The Wall

Vanaf vandaag, 1 februari 2017, kunt u weer genieten van een nieuwe video van FADE. Denise en Fanuel hebben de afgelopen tijd weer prachtige nieuwe opnames gemaakt en vandaag is de eerste online gezet!

 


 

'Writing's On The Wall' is de eerste nieuwe video die online is gezet door FADE in 2017. Het orgineel is van Sam Smith en speciaal geschreven voor de James Bond film 'Spectre'. 

 

Denise en Fanuel hebben het Writing's on the Wall helemaal naar hun eigen hand gezet. Samen hebben ze gekeken hoe ze het muzikale dynamiek zo groot mogelijk kunnen maken en dat is gelukt. Van heel klein in de coupletten naar zeer groot spelen en zingen in het refrein en de bridge. 

 

Samen zijn ze zeer trots op het resultaat, wat in één keer live opgenomen is. 'Wij hopen dat iedereen er van geniet en uitkijkt naar de volgende video's. Samen met Denise probeer ik elke week de fans van FADE te verrassen met een nieuwe opname', aldus Fanuel.

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg FADE op Facebook en  Instagram

Alle laatste updates over FADE kunt u vinden op Facebook en Instagram 

Music Studio JHH, Odinkerf 32, 6961 MA,

Eerbeek, tel: (06) 234 210 45 (Fanuel)

of (06) 380 260 73 (Denise)